Ascaso

BAR

Kifejezetten alacsony vagy közepes kávéfogyasztású üzletekre tervezett sokoldalú modellünk a BAR család. A víztartállyal illetve vízhálózati csatlakozással is elérhető gépeink típustól függően dolgozhatnak hüvellyel, kapszulával, illetve őrölt kávéval.

piktogrammok

terméktulajdonságok

kattintson a + jelre több információért
Biztonsági termosztát a fűtőeszközöknek, ha nem lenne a boilerben víz. Statikus relé és minőségi hőálló kábelezés. Elektronikus önszabályzó boiler vízszint

Rozsdamentes acélból Aisi 316. Rendkívűl erős, nagy kapacitás

Az egyes kávécsoportok teljesen függetlenek (ki/csak kávé/kávé+gőz).

360 fokban forgatható rozsdamentes acélból készítve. A gőzpálca meszesedésáálló, és érintéskor a duplacsőnek köszönhetően hűs érzetet biztosít, kiiktatva az égési sérülés lehetőségét.

Ez a rendszer lehetővé teszi az őrölt kávé és az ESE kávéhüvelyek egyidejű használatát

MInden egyes kávéhoz való víz közvetlenül a vízhálózatról jön…frissen és tisztán.

Az egész rendszerben biztosítjuk a nagyfokú hőstabilitást. Ez nem egyszerűen azt jelenti, hogy minden egy csoportban azonos hőmérsékletet kínálunk, hanem hogy minden egyes munkafázis a legmegfelelőbb hőmérsékletet biztosítjuk.

A kávécsoportba a keverőszelepen keresztül belépő víz dinamikus előmelegítése.. A kávécsoportot ellátó víz előre melegszik a kívánt hőmérsékletre.

A kávégép energiafogyasztásának csökkentése is elsőszámú célunk. Egy fenntartható termék megalkotása. És megalkottuk. 60%-kal kevesebb energiafogyasztás a hagyományos bojleres kávégépekhez képest

Állandó nyomás még az egyes csoportok hosszantartó, egyidejű használata esetén is.

– AISI 316 rozsdamentes acél szűrőtartó
– Úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon a tenyeréhez, kellemes erőt és érzést keltsen a használat során.
– A 10º-os döntés megkönnyíti használatát, lehetővé téve a kéznek, hogy természetes helyzetbe kerüljön.
– A szűrőtartó vízszintes nyugalmi pozíciója az őrölt kávé tökéletes tamplálásához.
– A szűrőtartó testének lapos alapja van, hogy megkönnyítse az optimális beillesztést.
*csak a POD és One kivitelnél

Az eszpresszó világban, amikor ergonómiáról beszélünk, a kávéfőző kialakításának optimalizálására gondolunk, hogy a professzionális barista a lehető legkényelmesebben dolgozhasson. Alapvetően azt várjuk, hogy a barista simán, kényelmesen és boldogan tudja létrehozni „alkotását”. Mi az Ascasonál ezt a gépet is e szemléletben készítettük.

Mobil vagy fix szűrőt szeretne? Esetleg filterest? Megoldjuk

Konfiguráció összeállítása és megrendelés*

Ez a címsor

10% kedvezmény a kávégép listaárából Frissen pörkölt specialty szemes kávé a pörkölőtől, akár 12,5 %-os kedvezménnyel Akár 2 %-os lízingre is elvihető önerő nélkül 100.000 Ft értékű betanítás/oktatás 2 fő részére Havi visszatérítés a kávékra a kedvezményen felül
X