Ascaso

Barista T

A „T” a legmodernebb többcsoportos technológia. Az Ascaso saját mérnöki fejlesztése teljes PID vezérléssel, nagyszerű hőstabilitással, magas energiahatékonysággal(alacsony energiafogyasztás), valamint tiszta és friss vízzel minden egyes kávéban.

piktogrammok

terméktulajdonságok

kattintson a + jelre több információért
Kontrolláltság és állandóság. Minden eszpresszó fanatikus ezt szeretné elérni. Számítógép vezérelt speciális termosztátunk pontosan szabályozza minden pillanatban a víz hőmérsékletét, Ön p

Rozsdamentes acélból Aisi 316. Rendkívűl erős, nagy kapacitás

Az egyes kávécsoportok teljesen függetlenek (ki/csak kávé/kávé+gőz).

360 fokban forgatható rozsdamentes acélból készítve. A gőzpálca meszesedésáálló, és érintéskor a duplacsőnek köszönhetően hűs érzetet biztosít, kiiktatva az égési sérülés lehetőségét.

Többfunkciós digitális kijelző teljes irányítással. Hőmérséklet szabályozás a kávécsoportokhoz, és külön a gőzhöz. Kávészámlálás(teljes és részleges). Programozható előáztatás (One és Plusz 0-5 másodperc, Zero:be/ki).
*csak a One és Plus kivitelnél

MInden egyes kávéhoz való víz közvetlenül a vízhálózatról jön…frissen és tisztán.

Az egész rendszerben biztosítjuk a nagyfokú hőstabilitást. Ez nem egyszerűen azt jelenti, hogy minden egy csoportban azonos hőmérsékletet kínálunk, hanem hogy minden egyes munkafázis a legmegfelelőbb hőmérsékletet biztosítjuk.

A kávécsoportba a keverőszelepen keresztül belépő víz dinamikus előmelegítése.. A kávécsoportot ellátó víz előre melegszik a kívánt hőmérsékletre.

A T technológia egyik kulcsa a kávégép energiafogyasztásának csökkentése. Egy fenntartható termék megalkotása. És megalkottuk. 50% kevesebb energiafogyasztás a hagyományos kávégépekhez, és 25%-os megtakarítás a multibojler típusú gépekhez képest.

Állandó nyomás még az egyes csoportok hosszantartó, egyidejű használata esetén is.

– AISI 316 rozsdamentes acél szűrőtartó
– Úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon a tenyeréhez, kellemes erőt és érzést keltsen a használat során.
– A 10º-os döntés megkönnyíti használatát, lehetővé téve a kéznek, hogy természetes helyzetbe kerüljön.
– A szűrőtartó vízszintes nyugalmi pozíciója az őrölt kávé tökéletes tamplálásához.
– A szűrőtartó testének lapos alapja van, hogy megkönnyítse az optimális beillesztést.

Az eszpresszó világban, amikor ergonómiáról beszélünk, a kávéfőző kialakításának optimalizálására gondolunk, hogy a professzionális barista a lehető legkényelmesebben dolgozhasson. Alapvetően azt várjuk, hogy a barista simán, kényelmesen és boldogan tudja létrehozni „alkotását”. Mi az Ascasonál ezt a gépet is e szemléletben készítettük.

Fekete, fehér vagy inox kivitelben szeretné gépét kávézójában látni? Szeretne fa karokat, vagy inox lábakat látni rajta? Szeretné, ha világítana márkajelzés a kávégép eleján és/vagy hátulján? Csak Önön múlik.

Konfiguráció összeállítása és megrendelés*

*Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Ön által választott konfigurációt tartalmazó Ascaso terméket egyedileg készítjük el Önnek, amely szállítási határideje 3-4 hét. Amennyiben nem szeretne várni, kérjük tekintse meg készleten lévő termékeinket.

Ez a címsor

10% kedvezmény a kávégép listaárából Frissen pörkölt specialty szemes kávé a pörkölőtől, akár 12,5 %-os kedvezménnyel Akár 2 %-os lízingre is elvihető önerő nélkül 100.000 Ft értékű betanítás/oktatás 2 fő részére Havi visszatérítés a kávékra a kedvezményen felül
De mi is az a T technológia?
Videó lejátszása
Barista T angol nyelvű specifikációk
X