Ascaso

Steel

A STEEL család egy lépéssel tovább halad, és egy olyan gépet takar, ami már irodai és akár ipari felhasználásra is ajánlott. Az Ascaso mérnöki csapat egy olyan robosztus gépet tervezett, amely kielégíti a professzionális felhaszálók igényeit is.  Az egy, kettő és három állásos kivitelben kapható gép csak kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült.

piktogrammok

terméktulajdonságok

kattintson a + jelre több információért
Kontrolláltság és állandóság. Minden eszpresszó fanatikus ezt szeretné elérni. Számítógép vezérelt speciális termosztátunk pontosan szabályozza minden pillanatban a víz hőmérsékletét, Ön p

Csúcsminőségű elektromos csésze melegítő (fogyasztás 10W)

A PID hőmérséklet-szabályozással együtt ez lehetővé teszi a gép teljes irányítását.

360 fokban forgatható rozsdamentes acélból készítve. A gőzpálca meszesedésáálló, és érintéskor a duplacsőnek köszönhetően hűs érzetet biztosít, kiiktatva az égési sérülés lehetőségét.

Többfunkciós digitális kijelző teljes irányítással. Hőmérséklet szabályozás a kávécsoportokhoz, és külön a gőzhöz. Kávészámlálás(teljes és részleges). Programozható előáztatás (0-5 másodperc).

Fekete, fehér vagy inox kivitelben szeretné gépét kávézójában látni? Szeretne fa karokat, vagy inox lábakat látni rajta? Csak rajta.

Az egész rendszerben biztosítjuk a nagyfokú hőstabilitást. Ez nem egyszerűen azt jelenti, hogy minden egy csoportban azonos hőmérsékletet kínálunk, hanem hogy minden egyes munkafázis a legmegfelelőbb hőmérsékletet biztosítjuk.

A kávécsoportba a keverőszelepen keresztül belépő víz dinamikus előmelegítése.. A kávécsoportot ellátó víz előre melegszik a kívánt hőmérsékletre.

– AISI 316 rozsdamentes acél szűrőtartó
– Úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon a tenyeréhez, kellemes erőt és érzést keltsen a használat során.
– A 10º-os döntés megkönnyíti használatát, lehetővé téve a kéznek, hogy természetes helyzetbe kerüljön.
– A szűrőtartó vízszintes nyugalmi pozíciója az őrölt kávé tökéletes tamplálásához.
– A szűrőtartó testének lapos alapja van, hogy megkönnyítse az optimális beillesztést.

Állandó nyomás még az egyes csoportok hosszantartó, egyidejű használata esetén is.

Ez a címsor

10% kedvezmény a kávégép listaárából Frissen pörkölt specialty szemes kávé a pörkölőtől, akár 12,5 %-os kedvezménnyel Akár 2 %-os lízingre is elvihető önerő nélkül 100.000 Ft értékű betanítás/oktatás 2 fő részére Havi visszatérítés a kávékra a kedvezményen felül
Ismerje meg 1 karos STEEL PID modellünket
Videó lejátszása
STEEL család angol nyelvű specifikációk
X