minden helyzetre tökéletes megoldást kínálunk

termékeink

/ 01

ipari kávégépeink

a kávé szerelmeseinek

Professzionális kávégépek közül választhat, legyen az filteres, a lemodernebb “T” technológiával ellátott, vagy éppen 100%-ban rozsdamentes acélból.

BAR

Kifejezetten alacsony vagy közepes kávéfogyasztású üzletekre tervezett sokoldalú modellünk a BAR család. A víztartállyal illetve vízhálózati csatlakozással is elérhető gépeink típustól függően dolgozhatnak hüvellyel, kapszulával, illetve őrölt kávéval.

BARISTA T

A „T” a legmodernebb többcsoportos technológia. Az Ascaso saját mérnöki fejlesztése teljes PID vezérléssel, nagyszerű hőstabilitással, magas energiahatékonysággal (alacsony energiafogyasztás), valamint tiszta és friss vízzel minden egyes kávéban.

BIG DREAM

Az ASCASO barcelonai gyárában elkészítettük az első kávéfőzőt, amely elhagyja a múlt század hagyományos anyagait, teljesen felváltva rozsdamentes acélra. A világ első kávéfőzője, amelyben az alkatrészek 100% -a rozsdamentes acélból készül.

/ 02

OTTHON ÉS IRODA

KÉSZÍSEN OTTHON ÉS MUNKAHELYÉN IS TÖKÉLETES KÁVÉT

Nemcsak a kávézók kiváltsága a minőségi kávéélmény. A legegyszerűbb otthoni géptől az irodai felhasználáson át, a kisebb árusítóhelyeknek ajánlott gépekig kinálunk alternatívát.

BAsic

A 2008-as frankfurti Ambiente Trend Forum “Clean&Pure” kategória díjazása óta eltelt néhány év, de a letisztultság és az egyszerűen elegáns stílus azóta sem ment ki a divatból.

arc

Egy középutas modell. Ugyanazokkal a műszaki jellemzőkkel van felszerelve, mint a Dream modellünk. Az Ascaso ARC család tagjai is kiváló minőségű anyagokból (rozsdamentes acél és sárgaréz) és fém vázzal készülnek.

steel

Az Ascaso mérnöki csapat egy olyan robosztus gépet tervezett, amely kielégíti a professzionális felhaszálók igényeit is. Az egy, kettő és három állásos kivitelben kapható gép csak kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült.

dream

Az otthoni kínálatunk legemblematikusabb kávéfőzője. A Marc Aranyó által több mint 15 éveel ezelőtt tervezett Dream kiváló minőségű anyagokból (alumínium, rozsdamentes acél, sárgaréz) és minimális műanyag felhasználással készült.

/ 03

ÖRLŐINK

minden helyzetre

Professzionális kávégépek közül választhat, legyen az filteres, a lemodernebb “T” technológiával ellátott, vagy éppen 100%-ban rozsdamentes acélból.

I mini

Ismerje meg I mini örlőnket, a Dream kávégépek ideális kiegészítőjét.

i steel

Ismerje meg I STEEL örlőnket, a STEEL kávégépek ideális kiegészítőjét.

i1-i2

Ismerje meg I1-I2 örlőnket, a baristák ideális kiegészítőjét.

i bar

Ismerje meg I-BAR örlőnket, a professzinális baristák ideális kiegészítőjét.

X